Elektroinstallatør Kjærsund AS

LED-striper på kjøkkenet

LED-striper på kjøkkenet er både praktisk og pent å se på. LED-stripene gir en jevn og fin belysning som fremhever detaljer og lyser opp arbeidsområdet.

Fremhev design, arkitektur eller de beste trekkene i boligen din

Fremhev design, arkitektur eller de beste trekkene i boligen din

LED-striper kan fremheve partier du synes er ekstra fine i boligen din - som takhøyde, bjelker, arkitektur eller andre designelementer i hjemmet ditt. Med LED-striper kan du skape kule effekter, unikt og enestående design og rett og slett bare bedre belyste områder i boligen din. 

Trenger du råd? Våre dyktige elektrikere er eksperter på belysning, og LED-lys. Ta kontakt med oss og start planleggingen av en bedre belyst bolig allerede nå.

5 fine og praktiske steder du kan belyse kjøkkenet med LED-striper

Når du skal belyse et kjøkken kan du begynne å dele det opp i soner, ut i fra størrelsen på kjøkkenet og hvordan du ønsker å bruke det. Du kan for eksempel dele inn en sone med godt arbeidslys til matlaging og en sone med stemningslys til spiseplassen. Slik kan du bruke LED-striper for å fremheve kjøkkenets beste sider.

1. Belysning under overskap

Dette er kanskje den vanligste belysningen på kjøkkenet. Lys opp kjøkkenbenken både direkte og indirekte med lysstriper. Det ser både veldig stilig ut og det er praktisk for å lyse opp arbeidsområdet ditt når du skal lage mat eller vaske over kjøkkenbenken. Du kan velge å montere utenpåliggende eller innfelt/frest inn i spor under kjøkkenskapet.

2. LED-striper under hyller

Vil du ta kjøkkenet ditt til neste nivå? På kjøkkenet kan du også lyssette med lysstriper under hyller montert på vegg. Dette gir både en kul effekt ved å fremheve flotte detaljer på kjøkkenet og for å gi indirekte lys til arbeidsområdet.

3. Lys opp gulvet med lysstriper

Du kan skape en veldig stilig og "svevende" effekt ved å montere LED-striper i sokkelen på kjøkkeninnredningen din. Dette kaster lys over gulvet ditt, samtidig som det også gir en veldig fin belysning på kvelden/når det er mørkt.

4. LED-striper i taket

Du kan også montere LED-striper langs tak og bjelker, eller innfelt mellom vegg og tak for en kul effekt, og ekstra belysning på kjøkkenet. Her kan du leke deg med uttrykket. Du kan for eksempel montere striper i en linje langs hele taket, eller kortere striper i et mønster.

5. Lysstriper i kjøkkenskuffer

Det er både lekkert og praktisk med LED-striper i kjøkkenskuffene. Stripene kan monteres under kanten på kjøkkenbenken eller inni selve skuffen, slik at det lyser opp innholdet for god oversikt. På kvelden gir dette et behagelig lys, samtidig som du ser alt du har i kjøkkenskuffen.

Moderne kjøkken, med marmor benkeplate og fiskebensgulv
trendy, hvitt kjøkken, skandinavisk stil
Led-Striper langs taket på kjøkken

LED-striper på kjøkkenet gir en god og jevn belysning. Det er både pent å se på, og de er veldig praktiske å plassere under overskap og hyller for å lyse opp arbeidsområdet. Tips: Tenk på fargetemperaturen på LED-stripene slik at de skaper den rette stemningen på ditt kjøkken. Bilde 3: Lyskomponenter AS

Horisontale led striper på interiør tak
Et moderne kjøkken i eik, med LED-striper i taket
Møblert spisestue med LED-stripe i taket
Møblert spisestue med LED-stripe i taket, avskrudd belysning
En moderne åpen stue- og kjøkkenløsning med led-striper i taket

Visste du at Lyskomponenter AS har ferdige pakker med LED-striper til kjøkken? Kontakt oss for å komme i gang med belysning til ditt kjøkken. Bilder: Lyskomponenter AS

Pakker med LED-striper til kjøkken

Pakker med LED-striper til kjøkken

Kjøkken-pakkene fra Lyskomponenter AS inneholder alt du trenger for å montere LED-striper på kjøkkenet:

  • LED-stripe
  • Endestykker 
  • Dimbar driver
  • Aluminiumsprofil m/ deksel (2m eller 4m)

Kom igang med LED-striper i dag!

Du kan velge mellom to typer aluminiumsprofiler:

A3 (bilde 2): Smal aluminiumsprofil som kan brukes både som indirekte eller direkte belysning. For utenpåliggende eller innfelt montasje. Gir en bredere spredningsvinkel på lyset enn profilen PDS ZMG.

A5 (bilde 3): Profil med inntrukket deksel som skjuler lyskilden og reduserer blending. De kan monteres utenpåliggende, uten synlig feste. Smal spredningsvinkel på lyset. Hvit eller sort profil.

Ønsker du hjelp til belysning av din bolig?

Om du trenger rådgivning til hvordan du kan bruke lys til å fremheve boligen din har du kommet til rett sted. Kontakt oss, så hjelper vi deg med resten!